Tennessee

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Tennessee

Nemovitost na prodej v Tennessee

To hraničí s 8 státy: Arkansas a Missouri na západě, Kentucky a Virginie na severu, Severní Karolína na východě a Mississippi, Alabama a Gruzie na jihu.

Tennessee je jižní americký stát bez pobřeží a vnitrozemských moří. Nashville je hlavním městem a nachází se v centru regionu a je srdcem venkovské hudební scény s historickým Grand Ole Opry, Country Music Hall of Fame a muzeem a legendární oblastí plnou venkovských míst jako honky- tonk a taneční sál. Memphis, v extrémním jihozápadu, je domovem Graceland, domova Elvise Presleyho, průkopnického nahrávacího studia Sun Studio a bluesového klubu Beale Street.

Průměrná domácí hodnota v Tennessee vzrostla za poslední rok o 8,7% a očekává se, že do příštího roku vzroste o 5,4%. Průměrná cena za metr čtvereční v Tennessee je 127 USD.

Vlastnosti k prodeji v Tennessee, zejména v oblasti Memphis v červnu, se snížily o 0,2% oproti předchozímu roku.

Hledáte nemovitost na prodej v Tennessee? Zajímá vás, kde získáte nejlepší hodnotu? Cílem této zprávy je zjistit nejlepší místa k prodeji nemovitosti k prodeji v Tennessee v letošním roce.

Podívali jsme se do lepších míst pro koupi nemovitosti k prodeji v Tennessee a zjistili jsme, že nejlepší jsou v Middle Tennessee.

Nejlepšími jsou Nashville, Belle Meade, Hendersonville, Bartlett a Lakeland.

Město Nashville je považováno za jedno z hlavních turistických destinací, zejména pro jeho spojení s hudbou. Síň slávy a muzea země hudby jsou považovány za jednu z hlavních atrakcí města, včetně Gaylord Opryland Resort & Convention Centre, nákupní centrum Opry Mills a General Showboat.

Hudební zajímavosti v Nashvillu spolu s různými univerzitami a vysokými školami činí z Nashvilu velmi oblíbenou turistickou destinaci pro mladé lidi a tisíciletí, která hrála obrovskou roli při zvyšování svého trhu s nemovitostmi a z toho, že se stala jedničkou na trhu s nemovitostmi Spojené státy.

Město bylo jmenováno pro bývalou Belle Meade Plantation, z níž bylo město postaveno. Jedním z nejzajímavějších aspektů rezidence Belle Meade je jeho blízkost Green Hills, West Endu a rušných městských ulic Nashville. Jeden z nejslavnějších majitelů domů Belle Meade je bývalý americký viceprezident Al Gore.

Hendersonville je větší středně velké město ve státě Tennessee. S počtem 57 050 obyvatel a 13 sousedících čtvrtí je Hendersonville jedenáctou největší komunitou v Tennessee.

Hendersonville vlastnosti na prodej patří mezi nejdražší v Tennessee, ačkoli hodnoty domova Hendersonville nejsou srovnatelné s dražšími nemovitostmi ve Spojených státech.

Hendersonville je etnicky rozmanité město. Většina obyvatel Hendersonville hlásí, že jejich rasa je bílá, následovaná černou nebo afroamerickou. Mezi významné příbuzné lidí v Hendersonville patří angličtina, irština, italština a skotská.

Nejběžnějším jazykem v Hendersonvillu je angličtina. Mezi další důležité jazyky, které zde mluví, patří španělština a francouzština.

Bartlett je větší střední město ve státě Tennessee. S počtem 58 622 lidí a 11 zastupitelských čtvrtí je Bartlett desátou největší komunitou v Tennessee.

Bartlettova nemovitost na prodej je mezi nejdražší v Tennessee, ačkoli hodnoty společnosti Bartlett nejsou srovnatelné s dražšími nemovitostmi ve Spojených státech.

Bartlett je skvělé místo pro rodiny s šťastnou kombinací dobrých škol, nízké kriminality. Bartlett opravdu má některé z funkcí, které rodiny se zdají hledat nemovitost k prodeji v Tennessee. Bartlett není dokonalý a pokud se vám líbí frenetický noční život, není to váš ideál. Ale celkově je to solidní komunita, s mnoha věcmi doporučit jako rodinný život.

Bartlett je velmi etnicky odlišné město.

Lakeland je malé město, je 47. největší komunitou v Tennessee. Je to naprosto nemotorné město a město prodejců a zaměstnanců, odborníků a manažerů.

Lakeland je město velmi orientované na auto a jen málo lidí si vybírá alternativní způsoby dopravy, jako je veřejná doprava, jízda na kole nebo pěšky.

Toto město je jedním z nejnavštěvovanějších měst. 45% dospělých v Lakeland má alespoň jeden vysokoškolský titul.

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 14873

Prodat Zemědělská půda, Tennessee, Memphis, Memphis, Memphis

444,767.94CZK
Prodat
Zemědělská půda

4046 m²
1 akr MÁ stromy. Je ve velmi klidné, NICE SUBDIVISION.WOULD být ideální pro BUIDERS nebo pro osobní potřebu. Ideální pro AFRAME nebo ve sklepě RANGER....
UNAVAILABLE
Cod. 9774

Prodat Obchod, Tennessee, Nashville, Nashville, Nashville

3,511,325.81CZK
Prodat
Obchod

3000 m²
Velký kus, prémie oblasti, 10 let podnikání. pohodlné uložení a GAZ stanice
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB